Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Dagens Evenemang Om sajten och ifokus Bilder och videor Finland, allmänt Historia Humor Kultur; musik, film, konst Litteratur Mat och dryck Mumin! Naturen, växter och djur Samhälle och politik Resor, sevärdheter och äventyr Språk Vetenskap och uppfinningar Åland! Övrigt Off Topic
Resor, sevärdheter och äventyr

Supertrevlig utflykt från Helsingfors

2016-07-15 17:44 #0 av: Sundaychild

Tänkte bara tipsa, ifall någon har vägarna förbi Helsingfors. Var med gubben på en supertrevlig och jätteintressant kryssning i Helsingfors med mat och berättelser om och från förbudstiden, och framför allt om Algot Niska som smugglade sprit. En sak som jag inte visste, var att han efter att förbudet hävdes, och han blev "arbetslös", sysslade med att smuggla ut judar ur nazityskland istället. Om ni har möjlighet, åk på förbudstidskryssning, 2,5h. Tre rätters middag och (även alkoholhaltiga) drycker serveras ombord!

http://www.royalline.net/

Rekommenderas, vi tyckte i alla fall det var jätteintressant och maten var god!

HjärtaAmor vincit omnia - Kärleken övervinner allt. Hjärta

Anmäl
2016-07-15 17:47 #1 av: Magi-cat

Trevligt! Tack så mycket för tipset, Sundaychild!

Hjärta"We do exactly what we would do if this Q never existed. If we're going to be damned, let's be damned for who we really are" (Picard)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.