Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Dagens Evenemang Om sajten och ifokus Bilder och videor Finland, allmänt Historia Humor Kultur; musik, film, konst Litteratur Mat och dryck Mumin! Naturen, växter och djur Samhälle och politik Resor, sevärdheter och äventyr Språk Vetenskap och uppfinningar Åland! Övrigt Off Topic
Övrigt

Igår var det vm-final i innebandy

2014-12-15 10:09 #0 av: [JeanetteK]

Igår var det final i innebandy-vm i Göteborg. Det blev den önskade drömfinalen mellan Sverige och Finland. Efter en mycket spännande match vann Sverige med 3-2. 

Var det någon av er som såg finalen på tv?

Sajtvärdinna på LantdjurHantverk och Återbruk.. 
Medarbetare på Miljonär
Min blogg om livet på Månskensfarmen.

Anmäl
2014-12-15 14:32 #1 av: Magi-cat

Maken tittade. Glad Det verkar ha varit mycket spännande.

Hjärta"We do exactly what we would do if this Q never existed. If we're going to be damned, let's be damned for who we really are" (Picard)

Anmäl
2014-12-15 14:38 #2 av: [JeanetteK]

Ja det var det verkligen! Finland och Sverige är överlägset bäst på innebandy i världen så det var jätteroligt att det blev dom två i final. Många finska spelare spelar i svenska lag under säsongerna och det märktes när de mötte sina medspelare nu som motståndare. Hårt men hjärtligt! Glad

Sajtvärdinna på LantdjurHantverk och Återbruk.. 
Medarbetare på Miljonär
Min blogg om livet på Månskensfarmen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.